- Administrator
- Архів
- Перегляди: 948
Робота експертної комісії зі студентами на кафедрі харчових технологій
Відповідно до підпункту 20 пункту 2 розділу XV "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про вищу освіту" та пункту 4 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах з метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми Харчові технології та інженерія зі спеціальності 181 Харчові технології за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти у Чернігівському національному технологічному університеті на кафедрі харчових технологій з 15 по 17 травня 2018 року працює комісія у складі завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету д.т.н. проф. Кравченко Михайла Федоровича (голова комісії) і доцента кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі к.т.н. Шидакової Олени Гайдарівни. Студенти кафедри написали комплексні контрольні роботи з профільних дисциплін.